Een kindje op komst! Zodra jullie trotse ouders zijn geworden, wil je dat aan iedereen laten weten. Dat doe je natuurlijk met een geboortekaartje dat helemaal in de stijl is die bij jullie past. Alle vormen, kleuren en maten zijn mogelijk. Germa kijkt naar wat jullie wensen zijn en maakt daarbij een passend ontwerp. Germa Beelen Design draagt hierbij zorg voor de vertaling van het idee naar ontwerp en de realisatie naar het echte drukwerk. 

Werkwijze 
Vraag je persoonlijke offerte aan. Daarna kom je langs voor een ontwerpsessie in mijn studio. Je krijgt voorbeelden en papiersoorten te zien en we bespreken de basis van het ontwerp. Binnen korte tijd krijg je digitaal het ontwerp doorgestuurd. Indien gewenst worden daar nog aanpassingen op gedaan. Na akkoord op het ontwerp ontvang je een gratis drukproef. 
Zodra het kindje is geboren geef je de gegevens als naam, geboortedatum en -tijd, gewicht en lengte door. Germa maakt het ontwerp defintief en laat het kaartje drukken. Het is mogelijk om de adressen op de enveloppen te laten drukken. Je dient zelf te zorgen voor verspreiding. 

Prijzen 
€ 250,00 exclusief drukkosten.

Omdat er heel veel mogelijk is, zijn er geen vaste prijzen voor drukwerk. De kosten voor het drukwerk is afhankelijk van de vorm en afmeting van het kaartje, het materiaal en het aantal. Neem contact op voor je persoonlijke offerte.  

Meer informatie? 
info@germabeelendesign.com | of zie contact.

Geboortekaartjes2_GBD