Alles weten over hoe we samen het drukwerk voor de bruiloft helemaal naar wens maken. Bekijk mijn podcast!

Er is niets mooier dan al het drukwerk op je bruiloft in dezelfde stijl. Denk hierbij aan de save the date, de trouwkaart, bordjes op tafel, tafelschikking, bedankkaartjes, enz. Alle vormen, kleuren en maten zijn mogelijk. Germa kijkt samen met jullie naar wat de kaart van jullie dromen is. Daarbij wordt een passend ontwerp gemaakt dat helemaal aansluit bij jullie wensen. Germa draagt hierbij zorg voor de vertaling van het idee naar ontwerp en de realisatie naar het echte drukwerk. 

Werkwijze 
Vraag je persoonlijke offerte aan. Daarna starten we met een ontwerpsessie in de studio in Eersel. Je krijgt voorbeelden en papiersoorten te zien en we bespreken de basis van het ontwerp. Binnen korte tijd krijg je digitaal het ontwerp doorgestuurd. Indien gewenst worden daar nog aanpassingen op gedaan en wordt het ontwerp defintief gemaakt. Je ontvangt een drukproef. Na akkoord wordt de volledige opdracht gedrukt. Je dient zelf te zorgen voor adressering en verspreiding van kaarten. 

Prijzen 

Ontwerpsessie, ontwerp en opdrachtverwerking trouwkaart en indien gewenst save the date:
€ 350,00 exclusief drukkosten.

Omdat er heel veel mogelijk is, zijn er geen vaste prijzen voor drukwerk. De kosten voor het drukwerk is afhankelijk van de vorm en afmeting van het kaartje, het materiaal en het aantal. Neem contact op voor je persoonlijke offerte.  

Meer informatie? 
info@germabeelendesign.com | of zie contact


Portfolio